Kontakti

Adresa postare

  • Një nga mënyrat e kontaktimit me Kosovo Film Commission është edhe përmës adresës postare. Për çdo material dhe kërkesë të dërguar nga ju, ne do ta shqyrtojmë menjëherë dhe në një kohë të shkurtër do t’ju kthejmë përgjigje.
  • Adresa postare: Mati 1, Rr. Ndue Përlleshi, A34
  • Prishtinë, Kosovë

Adresa elektronike

  • Për çdo informacion rreth lokacioneve, stafit, aktorëve, regjisorëve, teknikëve, etj., na dërgoni një e-mail dhe ne do t’ju japim informacionet e kërkuara. Nëse dëshironi që të kontaktoni njërin nga anëtarët e stafit, e-mail-et e tyre i gjeni në faqen “Stafi ynë”.
  • kosovofilmcommission@gmail.com